" />

Behandelmethoden

Bij BodySculpting Eindhoven draait alles maar om één persoon en die persoon ben JIJ! Daarom bieden wij iedereen een behandelplan op maat, met verschillende behandelmethoden en werkwijzen, compleet gericht op jouw wensen en doelstellingen. Hiervoor combineren wij verschillende technieken en apparaten, en dat alles voor een voor iedereen bereikbaar tarief.

Uw wensen, onze missie

Wanneer u bij ons komt bent u vrij om te kiezen uit onderstaande behandelingen. Echter blijkt uit de praktijk dat een combinatie van behandelingen effectiever is dan een kuur of sessie te limiteren tot slechts één van onze behandelingen. Ervaring leert dat ieder lichaam anders is en ieders doelstellingen anders zijn. BodySculpting Eindhoven werkt met een combinatie behandelingen wanneer dat in uw geval de beste optie is, voor uw specifieke wensen en doelstellingen. Zo kan het zijn dat een behandeling met de Lipo Laser Slim het best kan worden opgevolgd door een cavitatie-,  of vacuümbehandeling voor een specifieke probleemzone zoals de heupen, buik of billen. Soms is de combinatie met een radio frequentie behandeling voor het verstevigen van bijvoorbeeld de huid van de buik nadat het buikvet met de Lipo Laser is losgemaakt de beste optie.

De behandelingen die wij aanbieden zijn:

Voorbeeld van een combinatie behandeling:

Lipo laser – cavitatie – spierstimulatie

Het is zelfs mogelijk een kuur te boeken waarin al onze behandelingen aan bod komen. U neemt dan een combinatiekuur af en wij adviseren u welke behandeling u wanneer het beste kan laten uitvoeren.