" />

Infrarood BodyWrap

Afslanken en detoxen met de infrarood BodyWrap. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om snel, gemakkelijk en op een gezonde wijze af te slanken.
U slankt af terwijl u heerlijk ontspannend ligt en wacht. Het werkt afslankend omdat u meer energie verbruikt dan uw lichaam opneemt.

Hoe werkt de infrarood BodyWrap? 

Afslanken is een proces waarbij onze stofwisseling de overtollige vetreserves verbrandt. Wanneer de stofwisseling wordt versneld, worden de vetreserves sneller afgebroken. De infrarood BodyWrap is een warmtedeken, die zorgt voor een optimale lichaamsverwarming. Door de infrarood dieptewarmte verbetert de doorbloeding en tegelijkertijd wordt de stofwisseling gestimuleerd. Omdat de versnelling van de stofwisseling ongeveer 48 uur aanhoudt, zijn maximaal 2-3 behandelingen per week aan te bevelen. Al na een aantal behandelingen is er sprake van een omvangvermindering in de probleemgebieden.Door de geactiveerde bloedsomloop zal ook de huid gladder en strakker worden. Volgt u tegelijkertijd een dieet, dan ondersteunt de infrarood dieptewarmte het afslankproces. Het gewichtsverlies verloopt dan sneller en uw huid blijft strakker.

Infrarood-dieptewarmte-therapie is een doelgerichte behandeling die

 • de afvalstoffen afvoert en zorgt voor het ontgiften van het lichaam
 • zorgt voor gewichts- en centimeterverlies
 • het afslankproces ondersteunt tijdens het volgen van een dieet en voorkomt dat de huid verslapt
 • plaatselijk het overtollig lichaamsvet vermindert
 • de huidstructuur verbetert
 • de stofwisseling verhoogt
 • de doorbloeding verbetert
 • de huid steviger maakt
 • een ontspannend effect heeft
 • pijnverlichting en soepelheid geeft bij mensen met gewricht- en spierpijn, reuma, fibromyalgie, artrose en de ziekte van Bechterew
 • het bevordert de nachtrust

De behandeling

Tijdens de infrarood BodyWrap wordt het lichaam tot aan de nek in de warmtedeken gelegd. In de deken wordt de warmte opgehoogd tot tussen de 30 en 70 graden Celsius. Wij zullen dit nauwkeurig monitoren en aan de hand van uw comfort aanpassen.

Afslanken

Tijdens de behandeling zult u veel gaan zweten. Mocht uw lichaam niet gewend zijn aan extreme hitte, dan kan het oplopen tot 500 gram zweet en kunt u 300 kilocalorieën kwijtraken. Dit komt overeen met ongeveer 30 minuten joggen. Wanneer het lichaam aan het sauna-effect gewend raakt, is het mogelijk om zo’n 900 kilocalorieën per behandeling te verliezen.

Pijnbestrijding

De infrarood BodyWrap is tevens effectief bij artritis, gewrichtspijnen, menstruatiepijn, hart- en bloedvatencirculatie, pijn en stijfheid en het helpt het helen van wonden te bevorderen.

Na de behandeling

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om na de behandeling ruime hoeveelheden water te drinken, minimaal 30 minuten per dag te bewegen en een gebalanceerd dieet te volgen.

Duur behandeling

Wanneer u enkel een infrarood BodyWrap wenst is een behandeling van 60 minuten aan te raden. In combinatie met andere behandeling zoals cavitatie dient de Infrarood BodyWrap als ondersteuning om het vrijgekomen vet sneller door het lichaam te laten afvoeren. De infrarood BodyWrap zal dan ongeveer15-20 minuten duren.

Voorbereiding op de behandeling

 • Indien mogelijk scrub uw huid de dag voor de behandeling. Dit helpt dode huidcellen te verwijderen die de afgifte van toxines kunnen blokkeren en het helpt ook de poriën te openen om de doeltreffendheid van de infrarood wrap te verhogen.
 • Maak geen gebruik van vocht inbrengende crèmes , lotions of deodorant op de dag van uw behandeling. Tijdens de behandeling van 60 minuten wordt u ingewikkeld in onze BodyWrap alvorens u in de warmtedeken plaats neemt.
 • Drink geen alcohol of koolzuurhoudende dranken voorafgaand aan uw behandeling. Wij raden u ook aan om geen thee en koffie, tenzij het cafeïnevrij is, te nuttigen.
 • Drink veel water voor de behandeling. In ieder geval een halve liter water in het uur voorafgaand aan uw behandeling.
 • Wij vragen u om katoenen ondergoed en kleding te dragen. Bij voorkeur een katoenen shirt met lange mouwen en katoenen legging/broek. Breng een extra set kleding mee, aangezien u gedurende de behandeling veel zult zweten.

Voorafgaand aan de 60 minuten behandeling wordt onze BodyWrap op de probleemzones aangebracht voor een direct resultaat.