" />

Lipo Laser Slim

Met alleen sporten of diëten is het erg lastig plaatselijk vet te verbranden. Met onze Lipo Laser Slim behandeling zijn wij in staat om heel gericht overtollig vet aan te pakken in ‘probleemgebieden’ met laserpads.

Door de Lipo Laser worden er gaatjes gemaakt in de vetcelwand zodat opgeslagen water, triglyceriden en vrije vetzuren loskomen en op natuurlijke wijze, via ons lymfestelsel, de lever en nieren, uiteindelijk via de urine en ontlasting worden afgevoerd. De vetcellen lopen leeg en zullen uiteindelijk uitdrogen. U kunt uw lichaam bij de afvoer van deze vetten een handje helpen door voldoende water te drinken.

Voor wie is Lipo Laser Slim geschikt?

De Lipo Laser is uitermate geschikt voor een ‘total body’ behandeling voor cliënten die er een gezonde levensstijl op na houden. Dat wil zeggen cliënten met een evenwichtig voedingspatroon en voldoende beweging. Lipo Laser is ook zeer geschikt voor het behandelen van ‘het mannen buikje‘.

Lipo Laser is geschikt voor nagenoeg alle zones waar zich teveel vet bevindt zoals de:

 • buik
 • love handles
 • rug
 • binnen- en buitenkant dijbenen
 • bovenarmen
 • heupen
 • borst
 • onderkin

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Er worden speciale banden geplaatst op die plekken waar u vet wenst te verliezen. Onder de banden worden de laserpads geschoven. Wij beschikken over 6 grote en 2 kleine laserpads zodat er meerdere zones tegelijk behandeld kunnen worden. Terwijl u rustig ligt doen de lipo laserpads hun werk. Na de behandeling kunt u eventueel een lymfedrainage laten uitvoeren om de afvoer van het vrijgekomen vet te stimuleren.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een Lipo Laser Slim behandeling duurt ca. 25 minuten. Eventueel kunt u ervoor kiezen de behandeling te combineren met een cavitatie of RF behandeling. De behandeling zal dan ca. 50 minuten duren.

Hoeveel Lipo Laser Slim behandelingen heb ik nodig?

Het is aan uzelf vast te stellen wanneer u tevreden bent met het resultaat niet aan ons. Echter, het optimale resultaat boekt u bij een complete behandelreeks in kuurverband van 10 behandelingen: 2 behandelingen per week over een periode van 5 weken.

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Na een enkele behandeling is vaak al een afname van de omtrek van 2 – 8 centimeter te meten. Het optimale resultaat wordt behaald na een complete behandelreeks.

Wat kan ik zelf doen om het optimale resultaat uit de Lipo Laser Slim behandelingen te halen?

Het grootste deel van het vrijgekomen vet wordt in de lever omgezet in glycogeen, een energie bron voor het lichaam. Deze energie dient uiteraard wel verbruikt te worden. Het is daarom van belang dat u de eerste 48 uur na de behandeling zoveel mogelijk beweegt en energie verbrandt. Direct na de behandeling kunt u bij ons een spierstimulatie of lymfedrainage doen maar u kunt uiteraard ook zelf sporten,  wandelen, tuinieren. in ieder geval werkt zoveel mogelijk bewegen het effect van de behandeling te versterken.

Drinken en voeding na de Lipo Laser Slim behandeling

Drink de dagen na de behandeling zoveel mogelijk water. Tenminste 2 liter per dag. Drink als u kunt ook ontslakkende/kruidenthee. Al dit drinken is van belang om de lever en de nieren te ondersteunen en te helpen het vrijgekomen vet zo effectief mogelijk af te voeren.
Houd er een zo gezond mogelijk voedingspatroon op na. U wilt zorgen dat uw lichaam het vrijgekomen vet als energiebron gebruikt. Eet derhalve zo weinig mogelijk suikers en vetten. Het eten van meer eiwitten/proteïne in combinatie met de behandeling blijkt zeer effectief te zijn.

Wat zijn de contra-indicaties voor Lipo Laser Slim behandelingen?

Voor de Lipo Laser Slim behandelingen gelden de volgende contra-indicaties:

 • hartklachten of pacemaker
 • extreem hoge bloeddruk
 • kanker
 • afwijkingen aan het lymfatisch stelsel of de lever
 • zwangerschap

Is de behandeling pijnloos?

Deze behandeling is 100% veilig en pijnloos en goedgekeurd door de FDA.