" />

Radio Frequentie Gezichtsbehandeling

De Radio Frequentie Gezichtsbehandeling is een vorm van non-operatieve huidcorrectie voor zowel het gezicht, als elders op het lichaam. Deze methode staat ook wel bekend als non-surgical (face) lifting. De Radio Frequente energie die vrijkomt, verwarmt de huid. Hierdoor trekt het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen en de elastine gestimuleerd. Het resultaat is een direct zichtbare lifting en verstrakking van de huid.

Hoe werkt de methode?

Door golven met een frequentie in het radiospectrum (0,4-9 MHz) wordt in de cellen de stofwisseling geactiveerd. Golven met een hoge frequentie dringen dieper door dan het huidoppervlak. Ze werken in op de lederhuid (de dermis, die het collageen-elastine-structuur van ons gezicht vormt) en de hipodermis (het onderhuids vetweefsel). Door de, tijdens de behandeling optredende, warmteontwikkeling worden in de huid, die stapsgewijs een deel van haar functies is kwijtgeraakt en die slap en rimpelig is geworden en is gaan hangen, de bloed- en lymfeafvoer en de stofwisseling versterkt. Ook wordt de werking van de speciale verbindingscellen, de fibroblasten, weer goed op gang gebracht.  Dat wil zeggen, de elastine-structuren kunnen opnieuw worden opgebouwd. De vezels krijgen hun jeugdige tonus terug, trekken samen en zorgen voor een jeugdig, veerkrachtig gelaat.

Wat gebeurt er in de huid?

Tijdens de Radio Frequentie Gezichtsbehandeling vinden in de lederhuid merkbare veranderingen plaats. Onder invloed van hoogfrequente golven worden de reeds bestaande collageenvezels elastischer en steviger. De werking van het eigen collageen, elastine, en hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Door de verbeterde bloedsomloop worden de huidcellen beter gevoed, de elasticiteit neemt toe en het gezicht gaat stralen en krijgt een frisse kleur. Maar het belangrijkste is wel het herstel van de inwendige collageenstructuur van de huid, die het meest opvallende effect van een facelift bewerkstelligt.

Frequentie en duur van de behandeling

De Radio Frequentie gezichtsbehandeling neemt gemiddeld 20 minuten in beslag. Er gaat geen bijzondere voorbereiding aan vooraf (op de gereinigde huid, wordt een gel aangebracht en vervolgens wordt via bepaalde lijnen een apparaat tegen de huid gezet).  De behandeling is absoluut pijnloos en wordt als zeer ontspannend ervaren. Het gevoel van warmte wordt afgewisseld met een gevoel van verkoeling. De resultaten zijn al na de eerste behandeling zichtbaar, maar voor de fixatie hiervan worden gemiddeld 4-6 behandelingen aanbevolen met een tussenpauze van 3 tot 4 weken.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De behandeling is voor zowel dames als heren geschikt welke graag hun gelaatscontouren willen verbeteren, hun jeugdige uitstraling van het gezicht willen behouden en zich geen zorgen willen maken over rimpels, fijne lijntjes en een verslappende huid. De behandeling van het gezicht is niet geschikt voor mensen met beschadigingen aan het huidoppervlak (dermatitis, eczeem, verwoningen en/of ontstekingen), metalen lichaamsimplantaten, zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven.

De gezichtsbehandeling helpt bij het wegwerken van de slaphangende, oudere huid van het gezicht en elders op het lichaam. Vooral kleine, ondiepe rimpeltjes verdwijnen snel. Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!

Is de Radio Frequentie gezichtsbehandeling pijnlijk?

De behandeling is een 100% veilige, pijnloze en ontspannende behandeling. De behandeling is niet seizoensgebonden en voor alle leeftijden geschikt.

                          Na 1 behandeling 100% resultaat zichtbaar.